Global Student Prize 2023 – zbiranje nominacij za nagrado

Zbirajo se nominacije izjemnih dijakov in študentov za Global Student Prize za leto 2023!

Žan Dapčevič, poslovni direktor Višje strokovne šole Academia v Mariboru, vas kot član ocenjevalne akademije fundacije Varkey, vabi k nominiranju izjemnih dijakov in študentov vaše šole za Global Student Prize za leto 2023.

Chegg.org Global Student Prize je nagrada v vrednosti 100.000 ameriških dolarjev, ki se podeli izjemnemu dijaku, študentu ali udeležencu izobraževanja odraslih, ki resnično vpliva na učenje, življenja svojih vrstnikov in širšo družbo.

Globalna nagrada za dijake in študente je bila ustanovljena za ustvarjanje nove skupnosti, ki osvetljuje prizadevanja izjemnih dijakov in študentov, da skupaj preoblikujejo naš svet na bolje. Nagrada je odprta za vse dijake in študente, ki so stari najmanj 16 let in so vpisani v srednjo ali višjo šolo, visokošolski zavod ali ustanovo za izobraževanje odraslih v obliki rednega, izrednega šolanja oziroma študija, kot tudi šolanja ali študija na daljavo. Rok za oddajo vseh prijav je 2. april 2023. Predstavitveni video si lahko ogledate TUKAJ. Podrobnejše informacije o nagradi pa najdete na spletni strani TUKAJ.

Obvesti svojo šolo o nagradi!

© VIŠJE STROKOVNE ŠOLE